Team
Sylvia Georgiades

sylvia@zintheseplus.nl | Telefoon: 06-13039954

Sylvia is begonnen als personeelsmanagementadviseur bij een groot bedrijf in Amsterdam. Zij heeft dat jaren gedaan, maar wilde op een gegeven moment meer dan alleen maar adviseren en is opnieuw gaan studeren. Zij is toen bedrijfsmaatschappelijk werker geworden. Juist de combinatie van zorg en zakelijkheid sprak haar aan.

Sylvia is een betrokken vakvrouw. Zij heeft veel humor en kan goed relativeren. Zij weet de balans te vinden tussen haar kwetsbaarheid en haar deskundigheid. De samenwerking tussen Sylvia en de klant voelt, dankzij haar betrokkenheid en openheid, voor beiden gauw vertrouwd. Sylvia ziet het dan ook als een uitdaging om met veel verschillende soorten klanten en bedrijfsculturen te werken.

Naast het bedrijfsmaatschappelijk werk heeft Sylvia een opleiding voor trainer en coach gevolgd. Dit werden al gauw de krenten uit de pap in haar functie van bedrijfsmaatschappelijk werk. Tevens heeft zij zich gespecialiseerd in traumaopvang en begeleiding. Zo heeft zij verschillende zelfhulp groepen opgeleid tot zgn. zelfhulpteams of bedrijfsopvangteams (bot). Daarnaast heeft zij organisaties begeleid in het maken van beleid m.b.t. ingrijpende gebeurtenissen in de werksituatie.

Joke Leutscher

joke@zintheseplus.nl | Telefoon: 06-52007738

Joke heeft na een korte periode in de medische zorg, de stap naar de hulpverlening gemaakt. Het puur medisch en fysiek benaderen van een patiƫnt was voor haar te eenzijdig en op den duur niet bevredigend. Zij is als maatschappelijk werker beland in de jeugdhulpverlening. Joke heeft een aantal jaar gewerkt met crisisjongeren en hun gezinnen.

In 1995 heeft zij de overstap gemaakt naar het bedrijfsmaatschappelijk werk. Zij heeft een opleiding gedaan voor cognitieve gedragstherapie, trainer en coach en zich gespecialiseerd in de systeemtheorie. Tevens heeft zij zich gespecialiseerd in traumaopvang en begeleiding. Zij heeft ruim 10 jaar gewerkt in hetzelfde grote bedrijf in Amsterdam als Sylvia. Daar begon de intensieve samenwerking en vriendschap tussen hen.

Joke is een spontane, gedreven vakvrouw. Zij geloofd in de kracht van visueel maken van knelpunten en weet de klant op die manier te boeien en nieuwsgierig te maken voor het systemisch kijken naar organisaties. Zij weet de balans te vinden tussen haar methodische kennis en de vertaling naar de praktijk.


Klik hier om contact met ons op te nemen